Marianna Semi

Horoskooppi 2018

Kauris 22.12.–19.1. – vuoden nouseva merkki

Kauriin vuosi on täynnä kuhinaa. Rahaa tulee tukuittain eläkkeestä, työstä ja Ässä-arvoista. Jossakin välissä kannattaa muistaa, että verottaja suhtautuu asiaan myrkyllisesti ja paukauttaa tuntuvat lisäverot. Kauris kuitenkin rellestää kunnolla, koska elää tätä elämää vain kerran. Rakkaus tuo pääkaupunkiseudun joukkoliikenteessä naiskaurista hännystelevän miehen, joka haluaa avioliittoon. Kokemattomampi kauris muistakoon Auervaara-ilmiön, ja jos ei muista, kysyköön kokeneemmilta. Mieskauriit poukkoilevat koko vuoden osaamatta ryhtyä rakkaustoimiin, koska #metoo-villitys pelottaa. Loppuvuodesta alkaa miesten vastaisku, mentoo-kampanja, kun hoksataan, että naisetkin osaavat.

Kuuluisia kauriita: Matleena Sandberg

Raha: Nyt on hyvä törsätä. Osta ylellisyystavaroita ja timanttisormus keskisormeen. Se sädehtii, kun naksutat näppäimistöä. Mieskauris ostaa moottoripyörän tai veneen.

Rakkaus: Saat viestin, jossa ehdotetaan tapaamista Helsingin Kallion Harjutorin saunalla. Mene, sauno, osta kassalta pilsneri ja istu pyyhe ympärillä kadulle viillyttelemään. Pian sinua lähestyy joku tositarkoituksella.

Työ: Naiskauris lähtee eläkkeelle, mutta tulee takaisin töihin, koska on korvaamaton. Mieskauriin eläkeikä laskee. Trumpilla on osuutta asiaan.

Vesimies 20.1.–19.2.

Raha: Lottovoitto tulossa. Ei kovin suuri, mutta ei ihan pienikään.

Rakkaus: Viime vuonna sinua kaupan kassajonossa kourinut mies tai nainen on nykyään asuinkumppanisi. Keräätte yhdessä nimiä metoo-kampanjaa vastaan.

Työ: Syyskuussa olet töissä eri virastossa. Me kaikki olemme. Tai emme ole. Muutos on kuitenkin varmaa, ja olet omimmillasi uusien haasteiden edessä.

Kalat 20.2.–20.3.

Raha: Viime vuonna Nigeriaan lähettämäsi rahasumma on kymmenkertaistunut ja tulee tilillesi 1.3.2018.

Rakkaus: Kohdassa "raha" mainittu fiskaalinen yhteys Nigeriaan toi kotiisi rakkauden samaisesta maasta. Nyt suhde tuottaa ongelmia, koska henkilö asuu luonasi ja on juuri valittanut kielteisestä oleskelulupapäätöksestä.

Työ: Varakkaana henkilönä ryhdyt tekemään puolipäivätyötä viikko–viikko-periaatteella. Työviikot käytät lukemalla sähköpostia ja luuhaamalla kollegoiden ovilla. Saat lempinimen toimistokuukkeli. Et ole enää stressaantunut.

Oinas 21.3.–20.4.

Raha: Lainanhoito loppuu, kun pankki tekee virheen. Et huomaa asiaa, eikä sitä pankissakaan huomata. Loppuvuosi menee omantunnon kanssa painiessa, ja mahahaava ilmoittelee itsestään. Luet eettiset ohjeet hiirenkorville.

Rakkaus: Rakastat terveyttäsi ja ilmoitat pankille kohdassa "raha" kerrotusta virheestä. Kiitokseksi saat kahvilipun.

Työ: Et ehdi tehdä töitä, koska aikasi menee häissä, syntymäpäivillä tai muuten vain mukavasti. Selität tilanteen apulaispäälliköllesi, joka jakaa työsi muille.

Härkä 21.4.–20.5.

Raha: Yksityinen yritys tarjoaa sinulle työtä tuplasti nykyisellä palkalla. Et tiedä, mitä tehdä: luopuako eläkevirasta, pitkistä lomista, liikuntaseteleistä, työajattomuudesta ja esimiesvarteista vai vain heittäytyä? Tarkista syntymävuotesi ja mieti tarkkaan.

Rakkaus: Tulet itserakkaaksi ja ostat t-paidan, jossa lukee Hyvä mä, kaikista paras syyttäjä! Rikosvastuun vaatija, vankilaan heittäjä!

Työ: Sinulle annetaan käteen eettiset säännöt ja kehotus kerrata ne. Vedä johtopäätökset ja osta yksivärinen t-paita.

Kaksoset 21.5.–21.6.

Raha: Kaksosen rahavuosi on tylsä. Palkka riittää menoihin, mutta ylellisyyksiin jää vain 107,30 euroa kuussa. Katkeroidut hitaasti, mutta onneksi loppuvuosi on helpompi.

Rakkaus: Päätät kokeille polygamiaa.

Työ: Työstä tulee sinulle lepoa, koska parisuhdekiemurat kotona uuvuttavat sinut. Haet vuorotteluvapaata ja vietät syys–joulukuun Sumatralla mietiskellen.

Rapu 22.6.–22.7.

Raha: Voitat Eurojackpotissa. Salaat voittosi etkä muuta elämässäsi mitään, mutta katselet tilisi saldoa. Tästä olet aina haaveillut.

Rakkaus: Rakastut köyhään ja muutat hänen kanssaan mökille maalle. Säästät vaatteissa ja elinkustannuksissa ja olet onnellinen pihi.

Työ: Et mene enää töihin. Et ilmoita mitään, ja eräänä päivänä VKSV:n uusi hallintojohtaja tulee ja irtisanoo sinut. Liotat jalkojasi rantavedessä ja nautit. Marraskuussa alat kaivata työkavereitasi. Saat määräaikaisen työsuhteen ja olet tyytyväinen.

Leijona 23.7.–22.8.

Raha: Huumekaupan takavarikkorahat päätyvät tilillesi. Joudut tutkintavankeuteen, mutta pääset sieltä jo kuukauden jälkeen. Poliisi unohtaa osan rahoista tilillesi. Selaat eettisiä ohjeita ja lakikirjaa. Käyt ennustajalla kysymässä, mitä kannattaisi tehdä.

Rakkaus: Karkaat ennustajan kanssa ulkomaille, ja teillä on mukavaa. Puolen vuoden kuluttua sinut tuodaan EAW:lla takaisin.

Työ: Saat mukavaa keittiötyötä vankilassa ja opit kokiksi.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Raha: Taivaalta tipahtaa setelitukku. Viet sen löytötavaratoimistoon, mutta omistajaa ei löydy, ja saat rahat itsellesi. Kutsut juhannukseksi kaikki tuttusi kylään ja pidät koko rahalla ruhtinaalliset bileet.

Rakkaus: Alat pitää salarakasta. Alkuun sinulla on kivaa, mutta arki tuhoaa senkin kivan.

Työ: Lähdet Afganistaniin kriisinhallintatehtäviin pakoon salarakastasi.

Vaaka 23.9.–23.10.

Raha: Lähdet kesälomalla joogakurssille Havaijille. Jouluna rahat riittävät enää Kanarian saariin. Olet kuitenkin notkea ja ruskea.

Rakkaus: Huomaat luonasi "työasioissa" käyvän poliisin katselevan pitkään treenattua olemustasi. Teistä tulee pari.

Työ: Syyttäjälaitosuudistuksessa sinut siirretään toiseen paikkaan, koska kiehnäät poliisisi kanssa työpaikalla. Tyydy kohtaloosi – onhan sinulla omapoliisi.

Skorpioni 23.10.–22.11.

Raha: Palkkapäivänä opiskeluaikainen, yksityisellä työskentelevä kaverisi saa potkut. Olet iloinen valtion turvatusta työpaikasta.

Rakkaus: Ostat kaksi kivaa koiranpentua huoltoasemalla erään auton takakontista. Myyjä kertoo niiden olevan sirutettuja ja rokotettuja.

Työ: Haet osittaista hoitovapaata koiriesi vuoksi. Et saa sitä. Teet etätyösopimuksen ja hoidat sairaita koiriasi.

Jousimies 23.11.–22.12.

Raha: Saat pisteitä suoritusarvioinnissa. Vahingossa.

Rakkaus: Lähdet lomarahavapaata hyväksi käyttäen reppureissulle Balille. Tulet hoikkana takaisin, koska olet sairastanut turistiripulin. Kaikki kehuvat uutta, solakoitunutta olemustasi, ja viereisen huoneen kollega ehdottaa treffejä.

Työ: Apulaispäällikkö unohtaa jakaa sinulle juttuja, kun olet Balilla.

 
Julkaistu 12.1.2018
Sivun alkuun |