Etusivu » Tietoa sivustosta

Tietoa sivustosta

Tietoa sivustosta

www.oikeus.vksv.fi on Valtakunnansyyttäjänviraston verkkosivusto, jossa on tietoa Valtakunnansyyttäjänvirastosta, sen toiminnasta, tehtävistä ja ratkaisuista. Sivustolta löytyvät myös valtakunnansyyttäjänviraston julkaisut. Valtakunnansyyttäjänviraston uudistetut verkkosivut on avattu 24.9.2013.

Sivuston sisällöstä voi antaa palautetta sivun alalaidassa olevan linkin kautta avautuvaa lomaketta hyödyntäen. Valtakunnansyyttäjänvirastoon tarkoitettu virallinen posti tulee lähettää kirjaamon sähköpostiosoitteeseen VKSV(at)oikeus.fi.

Sivuston toiminnot


Haku

Sivuilla on hakutoiminto, jolla voi etsiä tietoa VKSV:n verkkosivuista. Hakutoiminto löytyy myös ruotsin- ja englanninkielisiltä sivuilta. Tietoa voi etsiä myös sivukartan avulla.


Tulostaminen

Tulostamista varten tulosta-linkki. Se avaa sisältösivun uudessa selainikkunassa, josta sivun tekstiversion voi tulostaa.


Sivujen tekstikoot ovat muutettavissa selaimen ylälaidasta valitsemalla a/A.


Tiedonkeräys

Valtakunnansyyttäjänviraston verkkosivuille ei ole sijoitettu evästeitä. Valtakunnansyyttäjänvirasto tilastoi sivuston kävijöitä, tilastoinnin keräämä tieto perustuu palvelimen lokitiedostoon. Tilastot ovat suuntaa-antavia ja kertovat sivuston kävijämääristä, suosituimmista sivuista, miltä sivulta kävijä on siirtynyt palveluun, käytetyimmistä hakusanoista ja selaimista sekä kävijöiden maasta. Yksittäisistä kävijöistä ei kerätä tietoa.

Tieto muualla verkossa

Paikallisilla syyttäjänvirastoilla on omia verkkosivuja. Yleistä tietoa syyttäjistä ja syyttäjälaitoksesta löytyy osoitteesta www.oikeus.fi.

 
Julkaistu 23.9.2013